1.3.08

RJEŠIJO FENOMEN ORBSEVA

Dragi Semire.

Neštosmi utanjijo ovi dana pase nejavljaš svome Ameru. Dase ni si šta ljutno nanjega tojes namene? Pa ne će valjda istraživać tvoje velćine dase obazirava na taku sitnicu koštoje ime il titula strućnjaka utvom prođektu? Kodaje to važno jeltako Semire. Pravi multiciplinarni naućnik mora znat prave prijortete. A sad jel neko arheolog il poznata zagrebaćka profesorca etnologje il ruski akademik jebo to. Bitne su piramide. I financiska podrška od Vlade.

Al vidim da ni si ljut namene
do ćimsi usvoijo moju retoriku štose tiće stečaka i piramida. Samo isto vidim dase strućnjaci utebe nemeru snać brez Izme tojes Amera. Daite davam ekspert obijasni.

Prvo svega vidimo ovdije jedan poznati stečak gdije namse ćini da Bogumil maše saonim poznatim bosanskim pozdravom i da ima luk i strjelcu. Tako su generacjama našu dijecu pogrešno ućili uškolama.


Akadono nemaše Bogumil ne go drevni Prailir fata misaone fotone olti orbseve dok misterjozna energija ispićava iz Piramide Sunca i pokreče vektor budučnosti kako tije opiso tvoj babo utebe!


Davno prije službene istorije ćovijećanstva misaoni fotoni su bili mnogo veči nego danas i zvali suse orbsevi. Onisu nazemlju dopićavali iz centra svemira a poštosu bili tolki zatosu i ljudi bili mnogo pametniji koštosti napiso imalisu posebne mentalne sposobnosti. Ondasu zavladali foteljaši pasuse orbsevi smanjili na fotone a narod oglupijo. Alse zato oni ćuvaju u piramidama koštose ovdije vidi. Reko bi prvo ćovijek dase radi o nedužnom stečku.


Al kose uzdigo na poseban nivo svjesti jasno muje ko dan daje tu rjeć da onaj koi unidže u piramidu stekne moč da fata orbseve sobadvje ruke dok iz udaljeni galaksija ispićava novi vektor budučnosti drito u piramidu.


Hoš dati zapišem ovo u oni pedef-fajl pa dati Senad obijavi u Aktuelnostima i Iz moG ugla?

Srdaćno tvoj,

Izmo

Broj komentara: 20:

Neregistrirani kaže...

Legendo! Svaka cast, Izmo, kako si ti ovo sve sazeto objasnio, a ne kao Semir. Deset knjiga je prepisao, a jos se ne zna sta je htio reci! Tebe treba na celo tima! :)

Anonimno kaže...

Ovo je nevjerovatno . Skidam kapu na inovativnom pristupu. Ja se nadam da ce Senad objavit ovo i u aktuelnostima, i izmoGugla ah hahahaha

Anonimno kaže...

Izmo, never mind if Semir doesn't want to publish you anymore, you'll soon attain a world-wide acknowledgement. Your adventures and ideas are already translated in French and in English: http://irna.lautre.net/A-new-expert-for-Mr-Osmanagic-s.html
You are on the path of Glory!

Anonimno kaže...

hahhaha Irna, great !

R kaže...

Bravo Izmo majstore. Vidi se da si i ti otvorenog uma za nove ideje. Samo pazid da ti previše ideja en padne na um. Mogao bi i u foteljaše otići.

Izmo Ekspert kaže...

Kakoćja sad ovoj finoj gospoji prevest daje Izmi plaho milo daje sade verifikovan i u Francuskoj? Mora će Izmo na ućenje strani jezika jerbo je posto pravi istraživać pa dase more snalasti po svjetu.

Anonimno kaže...

E Semire saneru ti narodu trecu godinu prodajes jednu te istu ciglu a Izmo ti uvalio ciglanu!

Anonimno kaže...

archie:
Izmo, de onako daj nam tvoje cijenjeno misljenje i o onim kamenim kuglama, da to nisu kakvi orbsevi u cvrstom stanju, da to nije padalo iz svemira, pa zato danas nidje ni ilira ni piramide? Nesto me fata strah tih kugli, da to nisu kakve tempirane bombe iz proslosti?

Neregistrirani kaže...

Orbsevi u cvrstom stanju! hahahaha


Izmo, i mene interesuje sta ti mislis o onim kuglama. Da nisi na neku naletio u basti?
Ovi elitisticki naucnici (http://neregistrirani.blogspot.com/2008/03/o-kuglama.html) kazu da je to prirodno, a zlobnici jos i kazu da u pola Bosne+1% one rade, a u pola Bosne-1% one ne rade. Jel' i ti mislis da je to politicko pitanje?

Izmo Ekspert kaže...

Ja mislim daje Arći pravo svoj um oslobodijo i otvorijo za nove spoznaje. Mogobi kodmene u strućni tim.

Anonimno kaže...

Guglić Ismet
Otvorio nam kismet

lea kaže...

Izmo, jesi li pripremio strucni rad za konferenciju u Skotskoj?

http://reasononretreat.blogspot.com/2008/03/
histerije-misterije.html

Anonimno kaže...

Dragi Izmo,
Hvala ti, hvala ti, sto postojis.Ti si odraz pravog bosanskog duha , koga se sjecam i ponosim. Odro si ih na bosanski nacin, sve lijepo a zafrkano, a sve trostruko.Uh , al uzivamo, ja i moj muz, citajuci tvoja pisanja, samo te nije lahko prevesti, po prvi put pozelih da mi je i muz bosanac.Al nije , pa udri prevodit.Tako da imas maksuz selam od mog muza, i kaze mi pisi ovom cojku i zafali mu se.E pa , fala ti velika

Anonimno kaže...

Dragi Izmo i ja bih htjeal da ti se zahvalim u svoje osobno ime i u ime svih nas koji se evo vec peti(5) dan smijemo!

Jedna mala kritika: trebao si pustiti Amera da on objavi ovaj tvoj zadnji naucni rad o stecima

Pozdravi iz Kanade

Anonimno kaže...

Hi Izmo, do you know you are even mentioned on Wikipedia? http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Viso%C4%8Dica_hill#a_plan_to_flood_wikipedia_with_positive_news_about_the_pyramids

Anonimno kaže...

Dragi moj Izmo!
Ekspertu nad ekspertima!
Majko svih ekpertiza!
Treba mi tvoja pomoc u vezi tumacenja terasa i stepenica , kao i drevnih civilizacija!
http://otpor-stoko.bloger.hr/post/hvala-na-objasnjanju/694280.aspx

Budi tako fini pa daj svoje strucno misljenje!

Anonimno kaže...

Izmo, ti si ornebesan!

Anonimno kaže...

umcg leaf collins stateshawaii ehrenberg surplus advises maternity surface redress contractor
lolikneri havaqatsu

kanvu969 kaže...
Autor je uklonio komentar.
kanvu969 kaže...

IZMO CARE svaka ti je ka Njegoseva, il Babova (da se ko ne uuuvredi). Ne posustaj dok vlada ne da pare i nadalje brani svoje stavove nako po Bosanski ka i dosada!!!